Masszázs Fórum

Ez a magyar masszőrök fóruma, melyben megosztjuk tapasztalatainkat, és próbáljuk minél jobban segíteni egymást, és a masszőrök helyzetét Magyarországon.


You are not connected. Please login or register

Masszázs Fórum » Általános » Vásárlás/Eladás » Könyvajánló

Könyvajánló

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Könyvajánló on 2016-01-31, 13:04

Admin

avatar
Admin
Könyvajánlók

Felhasználó profiljának megtekintése http://sziklaimasszazs.hu

2 Re: Könyvajánló on 2016-01-31, 13:05

Admin

avatar
Admin
Fájdalomkezelés felsőfokon-Trigerpontok alkalmazása a mozgásszervi panaszok enyhítésében
Szerző: Körmöczi Péter

A fájdalomkezelés felsőfokon című könyv az első darabja a természetgyógyászok kiskönyvtára könyvsorozatnak. A triggerpontok alkalmazása a mozgásszervi panaszok enyhítésében rendkívül fontos témát boncolgat. Ez idáig nem állt rendelkezésre olyan anyag, amely a laikusok számára is betekintést nyújthatott volna ebbe a sarokpontnak számító témába. A könyvben 78 izom és izomcsoport kerül bemutatásra, 116 színes táblán. A képeken a sárga hálószerűen vonalkázott terület jelöli a fájdalmas zónát, a sárga kitöltés a triggerpontokat tartalmazó izmot, a piros x jelzés az izomban található triggerpontot mutatja. A könyv tárgyalja az ellenjavallatokat és a pontnyomásból eredő hatások mechanizmusait.
Kiknek ajánljuk ezt a könyvet? Ajánljuk ezt a könyvet mindazok számára akik mozgásszervi panaszok enyhítésén fáradoznak, gyógymasszőrök, gyógytornászok, akupresszőrök, fizioterapeuták, thai masszázs gyakorlói, shiatsu masszőrök, yumeiho masszázs szakértői és egyéb egészségügyi szakszemélyzet részére. Ajánljuk továbbá laikusoknak, műkedvelőknek, gyakorló természetgyógyászoknak és mozgásszervi panaszokkal bíró személyek családtagjainak. A nyomáspontok alkalmazásával könnyedén - eszköz nélkül - képesek vagyunk erős fájdalomcsillapításra. Amennyiben kezelőhöz jár, ajándékozza meg kezelőjét ezzel a kiváló szakkönyvvel, amelynek segítségével fejlődhet az Ön kezelője,mind technikai tudásban,mind pedig a megoldható problémák számosságának növelésében.
A könyv szerzője Körmöczi Péter a 2013-as év természetgyógyásza díj első helyezettje; a 2014-es év természetgyógyásza díj harmadik helyezettje. 2000-től 2005-ig a hévízi Szent András Reuma Kórház gyógymasszőreként dolgozott. Évi több mint 6000 kezelést adott ki a páciensek számára. Ez alatt az idő alatt a napi 25 páciens ellátásával a hagyományos gyógymasszázs elemein túllépve a triggerpontok használatában találta meg a megfelelő hatékonyságot biztosító módszert. Az ő rajzai és interpretációja leegyszerűsíti a pontok alkalmazhatóságát. A szerző széleslátókörűségére jellemző, hogy az utóbbi években, évtizedekben a teljesség igénye nélkül felsorolva a következő szakmákat szerezte meg: gyógymasszőr, akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus, szemtréner, alternatív mozgás- masszázs terapeuta, fitoterapeuta, bioenergetikus, kineziológus, reflexológus, gyógynövény ismerő és termelő, gyógynövény kereskedő, gyógy- és fűszernövény termesztő kertész, Bach virágterapeuta, stb..

Megrendelés lehetséges magától a szerzőtől.
A könyvet postán levélpostai küldeményként küldik. Az ára 5600Ft, amely a postaköltséget is magában foglalja. A fizetés módja átutalás, amelyet a csomagban levő számlaszámra teljesíthet.

A könyv megrendelése:
A facebook elérhetőségen ( https://facebook.com/termeszetgyogyaszat.kormoczi ) privát üzenetben,
vagy a +36-30/255-9673-as számon kizárólag sms-ben.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sziklaimasszazs.hu

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.