Masszázs Fórum

Ez a magyar masszőrök fóruma, melyben megosztjuk tapasztalatainkat, és próbáljuk minél jobban segíteni egymást, és a masszőrök helyzetét Magyarországon.


You are not connected. Please login or register

Masszázs Fórum » Általános » Oktatás » All-right Bt. - tape tanfolyam

All-right Bt. - tape tanfolyam

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 All-right Bt. - tape tanfolyam on 2015-12-13, 19:11

Admin

avatar
Admin
All-right Bt. - tape tanfolyam

Felhasználó profiljának megtekintése http://sziklaimasszazs.hu

2 Re: All-right Bt. - tape tanfolyam on 2016-01-06, 10:56

Én az All-right Bt. alap és felső testtáj haladó tanfolyamán voltam, amik 2-2 naposak voltak, rettentő sok anatómiai tudást követelt maga a tanfolyam. Gyógymasszőrként úgy, hogy azért eléggé képben voltam az anatómiával kellett gondolkodni rendesen, sőt ez a célja is részben a tanfolyamnak, hogy ne csak betanított munkát végezzünk a tape formációk felragasztásával, hanem próbáljuk meg az okot megtalálni és kezelni.

Az oktató (Pataki Dalma gyógytornász, Maitland manuálterapeuta) tudása lenyűgöző. Ha bármilyen manuálterápiát igénylő esettel találkozom, akkor hozzá, illetve a csapatához - Therapy4U - szoktam küldeni az embert.
Sajnos itt sem nagyon lehetett ugyanazt a módszert 2-szer felragasztani mindenkinek, mert olyan nagy volt az anyag, hogy nem lett volna rá idő, szóval itt tényleg kell az anatómia ismerete.

A gyógymasszőr csoportunkból akkor egyszerre többen is mentünk és eléggé megálltuk a helyünket a tanuló és végzett gyógytornászok között. Azóta hoztak létre egy kifejezetten masszőröknek szóló kurzust.

Aki az anatómiai ismeretekre, tapasztalatokra és bizonyítékokra alapozott terápiát szeretne megtanulni annak kifejezetten ajánlom! Sőt, az oktatásaik akkreditáltak, így továbbképzési pontokat is adnak!

(Az ára a többi eü. tanfolyamhoz hasonló, 45-50.000 körül szokott lenni. Ebben az árban benne van a felhasznált anyag: 4 doboz tape/fő, minden nap ebéd, ill. korlátlan kávéfogyasztás.)

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: All-right Bt. - tape tanfolyam on 2016-01-06, 10:58

Tape-ből 4 kurzusuk van:
- alap
- felső testtáj haladó
- alsó testtáj haladó
- masszőr

Illetve plusz tanfolyam a neurodinamika, az igazán elhivatottaknak, akik otthon is folyton a szakanyagot lapozgatják.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.